Van het Proces de hoge procision (van Yansong) van het metaal/placstic vorm /mental dat /Automatic-componenten stempelt

Thuis

Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.

Ik ben online Chatten Nu
YanSong heeft een goede de diensthouding, een professionele verwerking, een snelle levering en een goede kwaliteit. Wij zullen lange tijd in de toekomst samenwerken.

—— Peter

Dit is mijn beste Leverancier in China. De levertijd is zeer snel, en er zijn geen klachten voor een jaar geweest.

—— Mike

De verpakking is strak en de kwaliteit van delen is zeer goed.

—— Byran

De plotselinge diensten

—— Josh

Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.

Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.
Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.
Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.
Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.
Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.
1 2 3 4 5
Bedrijf Details:
Type Business : Fabrikant
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : YanSong
Aantal werknemers : 20~50
Jaarlijkse omzet : 8000000-10000000
Opgericht Jaar : 2009
Export pct : 80% - 90%

Co. van de de Automatiseringstechnologie van Dongguanyansong, Ltd werd opgericht op 21 Maart, 2009, wordt gevestigd in zeer belangrijke de matrijzenstad van China - Chang een ‚Stad, Dongguan-Stad, die een gebied van meer dan 4.000 vierkante meters behandelen. Momenteel, heeft het een volledig bedrijf. Voor Co. van de de precisievorm van Dongguan Tianyi, Ltd, is ons bedrijf een geïntegreerd ontwerp, ontwikkeling, verwerking en vormhigh-end de technologie die ondernemingen vervaardigen, het belangrijkste vorm productie bedrijfswerkingsgebied impliceert de hardwarevorm, impliceert de plastic vorm, automatische vorm, de productdefinitie hardwarevorm, plastic vorm, precisieschakelaar, precisie plastic producten, momenteel, het onderzoek naar Dongguan-de technologieco. van de pijnboomautomatisering, Ltd Heeft 2 groot ondernemings verwerkende centrum. Ons bedrijf heeft bijna 160 werknemers en een jaarlijkse omzet van meer dan USD 7 miljoen. Het is in een middelgrote en grote vormonderneming gegroeid. Als particuliere onderneming, na meer dan 10 jaar van ontwikkeling, heeft het bedrijf een bepaald stichting en marktconcurrentievermogen in termen van schaal, hardware, ontwerpniveau, verrichting en beheer en collectieve cultuurbouw, won de steun en de samenwerking in binnen- en buitenland van grote klanten, handhaafde een regelmatige en snelle ontwikkelingssnelheid, is het marktperspectief optimistisch. meer dan 10 jaar, heeft het bedrijf de „hoge precisie, hoog - kwaliteit, hoog rendement“ als bedrijfsfilosofie, aangehangen en constant het verrichtingssysteem, innovatieve technologie verbeterd om een hoog rendementmechanisme, de inleiding te vestigen van de Verenigde Staten, vormen Japan, Taiwan, Zwitserland, en andere plaatsen van hoge precisie verwerkingsmateriaal en het testen instrumenten, om klanten‘ te ontmoeten hogere gepersonaliseerde behoeften. In 2018, verkreeg het bedrijf ISO9001: certificatie van het de kwaliteitsbeheersysteem van 2008 de internationale. De lijst van het bedrijfmateriaal: FANUC, ROEDERS CNC, Sodick, Seibu, de langzame draad van ChuangHong, Mat, Liye-stempel, Sodick-olieknipsel, Sodick EDM, Makino EDM, Jili gr., Shuguang gr., SHCM-machine, het optische etc. malen van WAIDA.

 

Opdracht en filosofie: doe ons beste klanten bevredigende kwaliteit, levertijd en de dienst aanbieden, en creeer meer waarde voor klanten! Bedrijfsfilosofie: hoge hoge precisie, - kwaliteit, hoog rendement. Kwaliteitsbeleid: klantgericht, kwaliteit-georiënteerd, voortreffelijkheid, voortdurende verbetering. Yansonggeest: neem de fabriek als huis, Glorie in de stijging van de fabriek, eenheid en vriendschap, wederzijdse aanmoediging, bereidend en ondernemend, voortreffelijkheid. Eenheid, wederzijdse hulp, ondernemende exploratie, win-win integriteit. Teamgeest: het werk samen, werkt met elkaar, oprechte samenwerking samen, om een betere toekomst te bouwen!

 

Contactgegevens
Dongguan Yansong Automation Technology Co Ltd.

Contactpersoon: Mr. Chen

Tel.: 0086-17713457639

Direct Stuur uw aanvraag naar ons